Om INNTQ AB

INNTQ är ett teknik och innovationsföretag som utvecklar innovativa upplevelser speciellt utformade för offentliga miljöer såsom köpcentrum, sportbarer, flygplatser etc. 

INNTQ har lång erfarenhet av att utveckla och producera interaktiva upplevelser till den internationella marknaden.

INNTQ tar verkliga upplevelser och flytta in dem till offentliga miljöer och gör dem tillgängliga för den breda massan. Alla våra upplevelser skall vara så nära verkligheten som möjligt. Vi strävar alltid efter att den interaktiva upplevelsen skall motsvara 80% av den verkliga upplevelsen.

Med bred kunskap inom innovation och affärsutveckling antar INNTQ utmaningen om att kunna erbjuda marknadens mest innovativa upplevelser.

Efter flera år med verksamhet utanför Sverige flyttar nu grundarna till INNTQ verksamheten till Älmhult - Sverige. Det betyder att alla maskiner som INNTQ erbjuder byggs och utvecklas i Sverige. INNTQ använder bara den bästa tekniken och materialet. Allt för att du skall känna dig trygg med att produkterna som INNTQ erbjuder håller högsta klass och klarar av en hög belastning av åkare och användning. Produkterna är alltid testade för offentlig miljö och är CE märkta.

TEAMET Bakom INNTQ AB

Daniel Johansson - Ph.D Doktor i Datorvetenskap och med många år som chefsutvecklare på SMAASH
Petter Hegnelius – Affärsutvecklare, projektledare med många års erfarenhet av affärsutveckling på den internationella arenan.  

Vi finns här för att utveckla dina framtida upplevelser.

Kontakta oss.