ROCO

ROCO är världens första och ända interaktiva berg och dalbana speciellt utvecklad för offentlig miljö.

ROCO driver trafik till dina butiker och gör att alla kunder gladare.

ROCO - problemlösaren

Vi vet att många center brottas med problem av lönsamhet genom minskade besökarantal. ROCO skapar en upplevelse för hela familjen och lockar fler personer till platsen den finns på.

INNTQ AB hjälper centrumägare att utveckla sina centrum genom att erbjuda attraktiva interaktiva upplevelser speciellt utvecklade för köpcentrum. Upplevelser som lockar fler och gladare besökare och som genererar en intäkt till ägaren från första åket.

VAD ÄR ROCO?

Genom ROCO har vi skapat en upplevelse som är helt världsunik. Den är Stand-Alone och kräver ingen personal närvarande.

ROCO är unik i många delar. Den är byggd för att klara daglig användning i 20 år.

ROCO är även unik igenom att den som åker ROCO bygger och ritar sin egna berg och dalbana. Detta gör att man aldrig kan åka samma bana två gånger. Då hela ROCO följer varje rörelse igenom hela åket ger det en upplevelse som ligger ca 80% av en verklig berg och dalbanetur. – du känner även vinden i håret.

ROCO är uppkopplad till internet vilket gör att INNTQ kan uppdatera ROCO online och hela tiden bygga nya världar att åka i eller varför inte skapa vintertema under Julen.

Kunden betalar via kontaktlös betalning - så kallad blipp för att få åka.  Vi tar emot 99.9 % av alla kort.

Nya världar att åka i tillkommer flera gånger per år och däremellan kommer banor på tema som jul - halloween etc

DATA

·Typbeteckning: Simulator 110-230V XS 661540
·Anslutningsspänning: 230V / 110 V Buller ljudtrycksnivå: Maskin under 70 dB A. Ljudupplevelse via högtalare max 85 dB A.
·Maskinens vikt: 735kg
·Maskinens mått: L= 2000mm B= 2000mm H= 1600mm
·Användare: Barn och ungdomar mot betalning.
·Max användarvikt: Max 120 kg per stol.
·Minimilängd barn: 120 cm.

Hur ser ROCO ut?

ROCO framifrån

ROCO är utformad med inspiration från riktiga Berg och Dalbanor. Två slitstarka stolar på en rörelseplattform.  Framsidan beskriver ROCO och skall ge inspiration till att prova och åka många gånger.

ROCO bakifrån

På bilden ser man den 4K skärm på 75 tum och de två åkstolarna som sitter fast i rörelseplattformen. Det finns ett handtag som man kan hålla fast sig i.

ROCO in action

Med formen av en riktigt berg och dalbanevagn få man ett spännande intryck. Hela plattformen med skärm, stolar och rörelseplatform är i ett stycke för lättare placering och transport.

ROCO IRL

Pekskärm och betalning

ROCO är utrustad med en 12" pekskäm där åkarna väljer vilken värld de vill åka i och där de även utformar sin egna bana.

Under pekskärmen finns betalstationen från OTI. Våra betalstationer tar emot alla former av kortbetalningar. Men även Apple Pay med mera .

Var finns ROCO?

Just nu finns ROCO i åtta länder i Europa men vi växer snabbt!

Bokningsformulär

För att få ta del av ROCO behöver man svara på följande formulär.