ROCO

ROCO är världens första och enda interaktiva berg- och dalbana speciellt utvecklad för offentliga miljöer.

ROCO driver trafik och skapar nöjdare kunder.

https://rocoride.com/
Få vårt nyhetsbrev

ROCO - problemlösaren

Vi vet att många köpcenter brottas med lönsamhetsproblem genom ett minskat besöksantal. ROCO skapar en upplevelse för hela familjen och lockar fler personer till platsen den finns på.

INNTQ AB hjälper till att utveckla platser genom att erbjuda attraktiva interaktiva upplevelser speciellt utvecklade för köpcentrum, eventcentrum och flygplatser. Upplevelser som lockar fler besökare och som bidrar till att skapa fler nöjda kunder samt att upplevelsemaskinen ROCO  genererar en intäkt till ägaren från första åket.

VAD ÄR ROCO?

Genom ROCO har vi skapat en upplevelse som är helt världsunik. Den är en stand-alone maskin och kräver ingen personal närvarande.

ROCO är unik i många delar. Den som åker ROCO ritar sin egna berg- och dalbana. Detta gör att varje berg- och dalbana och varje åk blir unikt.  Den interaktiva upplevelsen blir häftig och något du ej upplevt tidigare.

Du som åker får dessutom poäng på väl du har skapat din berg- och dalbana, max är 100 poäng och du kan då som besökare tävla mot andra.

Den är byggd för att klara daglig användning i 20 år.

ROCO är uppkopplad till internet vilket gör att INNTQ kan uppdatera ROCO online och hela tiden bygga nya världar att åka i. 

Kunden betalar via kontaktlös betalning - så kallad blipp för att få åka.  Vi tar emot 99.9 % av alla kort.

Nya världar att åka i tillkommer flera gånger per år och däremellan kommer banor på tema som jul och halloween.

DATA

·Typbeteckning: Simulator 110-230V XS 661540
·Anslutningsspänning: 230V / 110 V Buller ljudtrycksnivå: Maskin under 70 dB A. Ljudupplevelse via högtalare max 85 dB A.
·Maskinens vikt: 735kg
·Maskinens mått: B= 1900mm B=2000mm H= 1600mm
·Användare: Barn och ungdomar mot betalning.
·Max användarvikt: Max 120 kg per stol.
·Minimilängd barn: 100 cm.

Hur ser ROCO ut?

ROCO framifrån

ROCO är utformad med inspiration från riktiga berg- och dalbanor. Två slitstarka stolar på en rörelseplattform.  Framsidan beskriver ROCO och skall ge inspiration till att prova och åka många gånger.

ROCO bakifrån

På bilden ser man den 4K skärm på 75 tum och de två åkstolarna som sitter fast i rörelseplattformen. Det finns ett handtag som man kan hålla fast sig i.

ROCO in action

Med formen av en riktigt berg- och dalbanevagn få man ett spännande intryck. Hela plattformen med skärm, stolar och rörelseplattform är i ett stycke för lättare placering och transport.

ROCO IRL

Pekskärm och betalning

ROCO är utrustad med en 12" pekskäm där åkarna väljer vilken värld de vill åka i och där de även utformar sin egna bana.

Under pekskärmen finns betalstationen från OTI. Våra betalstationer tar emot alla former av kortbetalningar och även Apple Pay samt liknande.

Bokningsformulär

Är ni intresserade av ROCO fyll i följande formulär.